dijous, 20 de desembre de 2007

não me esqueci

Não, não me esqueci do meu bloc. Mas ainda não tenho muita certeza de como esta a correr.

Total que entre les visites als altres blocs, pàgines de fado, veure i contestar el correu, i intentar aprendre una mica més, apart de sentir tota la música que he dut de Lisboa no em queda massa temps.
La fotografia és de la darera nit ens la va fer el Paulo i aqui estic entre la Rita la meva profa de portuguès i la meva companya Rosa. Som a la porta de MESA DE FRADES , on vam poder gaudir de la veu sens fi d'en Ricardo Ribeiro amb el Pedro Castro a la guitarra.
Com als alres llocs vam passar noites muito engraçadas.
En Ribeiro, Ana Sofia Varela, Argentina Santos, Nuno de Aguiar -amb qui vaig comversar molt- i altres amadores com Adelaide Maria, Julia Ramos, Graça Maria, Ana Maria Isidro o Marcio Mendes, van ser alguns fadistes dels quals vam poder gaudir, en unes nits de les quals em fa l'efecte em manca la repetició de la jugada. Massa sensacions alhora de vegades costen d'integrar. Agrair a en Tó Moliças gran músic de guitarra i guitarra baixo que va acompanyar Amalia en molts concerts pel mon la seva col·aboració per poder aconseguir una taula a les cases de fado, sempre a tocar dels fadistes i per instruir-me en aquest complex mon fadista. També per aconseguir-me una signatura de RODRIGO i sobretot per fer-me una còpia del disc d'AMALIA en italià amb temes del país i algun fado traduït a l'italià. Gràcies a tots els amics de Lisboa

Cap comentari: