dissabte, 8 de març del 2014

Ângelo Freire

Una de les coses  -sempre ho dic-  que acompanya el fado és descobrir i parlar amb altres persones de la nostra passió. De sobte descobreixes, vivint tan lluny de la cuna del fado, que hi ha més gent "tocada" per aquest "bitxet" que es diu Fado.

Això va tornar a passar l'altre dia al concert de l'Ana Moura a la Sala Apolo de Barcelona, a qui acompanyava a la guitarra portuguesa l'Ângelo Freire de qui ja hem parlat altres vegades en aquest "cantinho", i que a mi em sembla un dels millors, un dels de la "mitja dotzena", això és, aquells que et fan quedar embadalit escoltant-los. (clar que n'hi ha més de mitja dotzena... és un parlar)

Doncs vaig conèixer en Lluís Sala Flores, que posteriorment em va enviar aquest video que a mi m'havia passat per alt, la qual cosa li ho agraeixo, i volia posar-lo aqui al blog amb algunes fotografies amb fons musical de l'estada de l'Ana i els seus músics entre nosaltres.

Obrigado Lluís!!

De la Grande noite do Fado de l'any 2000, una petita perla.Unes fotos del dia previ al concert al Restaurant Lisboa de Barcelona dels amics José i Luisa. Obrigado amigos.