dijous, 19 de gener del 2012

Dimecres a Òmnium

Vaig publicar el passat mes de juny un article que parlava de la meva indignació amb la manera amb que han anat evolucionant les coses en aquesta societat nostra. Lluís Llach ja ens avisava amb aquell "No és això companys, no és això pel que varen morir tantes flors".  I és ben veritat.
Les coses que m'indignen i que indignen cada cop més gent, no han canviat pas, si de cas han empitjorat més, i per tan ens hem indignat una mica més.
Déiem que aquell moviment que va néixer fort i espontani, només era una llavor que aniria germinant amb força, una força que no es pot parar, encara que sembli que que afirmar això ara, sigui una exageració.
No es pot aturar perque quan algú és agredit, respon a l'agressió. I un poble, una societat agredida té una força numérica molt gran, però té el més important: LA RAÓ

Tenim la raó contra bords i lladres..... i ens alçarem en encesa espera el meu poble i jo!
Salvador Espriu

Us deia tot això per fer-vos saber que el proper dimecres ala seu d'ÒMNIUM del carrer Diputació de Barcelona, tindrà lloc la presentació del llibre "Quan succeeix l'inesperat. El 15-M i l'esquerra" d'en Ferran Pedret i Santos.
Vegue-ne la informació. Us hi esperem