divendres, 14 de març de 2014

Parabéns Dona Celeste

Donar-li els meus sentits parabéns  a aquesta enorme fadista que avui compleix 91 anys i encara ens delicia amb els seu fado. Com diu l'amic Américo és per quedar-se de pedra escoltar-la cantar, i a mi que vaig tenir l'oportunitat de compartir taula amb ella fa uns anys em va meravellar el seu tarannà i la manera de prendre's la vida. Un deu per aquesta extraodinària persona.
Obrigado i moltes felicitats Celeste!!!! 

Al Café Luso any 2008


Del canal de Youtube de mariaantoniamendes una Lágrima a la fresca de la Rua dos Remédios a la Mesa de Frades, acompanyada de Pedro de Castro i Marco Oliveira.


Amália Rodrigues / Carlos Gonçalves Cheia de penas... cheia de penas me deito E com mais penas... com mais penas me levanto No meu peito... já me ficou no meu peito Este jeito... o jeito de te querer tanto Desespero... tenho p'ra meu desespero Dentro de mim... dentro de mim um castigo Não te quero... eu digo que te não quero E de noite... de noite sonho contigo Se considero... que um dia hei-de morrer No desespero... que tenho de te não ver Estendo o meu xaile... estendo o meu xaile no chão Estendo o meu xaile... e deixo-me adormecer Se eu soubesse... se eu soubesse que morrendo Tu me havias... tu me havias de chorar Por uma lágrima... por uma lágrima tua Que alegria... me deixaria mata

Cap comentari: