dimarts, 9 de juny del 2009

KátiaGuerreiro


Dins dels actes de la setmana de Portugal a Barcelona, aquesta nit a la Plaça del Rei , un marc fantàstic per escoltar fado, la Kátia ha rendit a les més de mil persones que ens hi hem reunit als encants del fado i als seus propis.
Emocionada, al final del concert ens ha acompanyat també amb les seves llàgrimes d'agraïment que no han estat les úniques.
Acompanyada pel Paulo Valentim a la guitarra, João Veiga a la viola i Rodrigo Serrão a la guitarra baixo, ha començat amb un fado Georgino, "Asas" i ha acabat el seu segon bis amb "Havemos de ir a Viana". Entre mig diversos temes dels seus treballs entre els quals aquest que he intentat gravar -amb poc èxit- un fado das horas com ella l'ha presentat, certament "estilant" cap al pop.


Torna aviat Kátia

4 comentaris:

FERNANDINHA & POEMAS ha dit...

QUERIDA AMIGA, ADORO O FADO NA VOZ DE KÁTIA GUERREIRO... GRATA POR ESTE VIDEO...ABRAÇOS DE CARINHO,
FERNANDINHA

Américo ha dit...

Alô Jaume, sempre na primeira linha onde esteja o Fado. Bravo e um abraço.Américo

jaume ha dit...

Querida Fernanda, obrigado pelas suas palavras. Um abraço para si também do seu amigo Jaume.
Amigo Américo, sempre na primeira linha e não só no fado, também há vinho portugués o fim-de-semana e claro vou lá estar. esse abraço.
jaume

Anònim ha dit...

Jaume : Por el ángulo de la grabación, me da la impresión de que estábamos ambos sentados en las escaleras (¡Que vergüenza "el asalto" a las sillas!).Falló un poco la acústica pero no se le puede pedir más a la plaza. De cualquier modo disfruté el concierto y Katia me confirmó que es la auténtica "Senhora do fado".
saludaçoes.
Fernando.