divendres, 23 d’abril del 2010

Un altre Sant Jordi

(Esta é a Rosa Azul que o Tempo lhe deu a Manhã depois de lhe contar a história que ouviu do Vento: a do Gato Malhado e a Andorinha Sinhã. Em certos dias de Primavera a Manhã coloca sobre o luminoso vestido essa rosa azul de antigas idades. E então se diz que faz uma esplêndida manhã toda azul.)
-Jorge Amado.Un any més Catalunya es disposa a viure i gaudir d'una nova diada de Sant Jordi, festa cívica per exelència on en lloc de regalar bombes i trets, en lloc dolor i sang, en lloc de guerres i desesperació, regalem llibres i flors.

Potser arribarà un dia en que en lloc de tantes desgràcies, siguin aquestes gràcies que tenen les flors i els llibres les que ens guiïn a tots.

Feliç Sant Jordi a tothom.

2 comentaris:

Rosa Maria ha dit...

Sant Jordi és la meva festa preferida.
Estimo els llibres i les flors i sobretot les roses roges que en el llenguatge floral signifiquen "amor apassionat". Les de color rosa "tendresa", les blanques "puresa" i les grogues "gelosia". Serà o no veritat però és divertit.

jaume ha dit...

Gràcies per passar per aqui.
Tens raó, és una festa sensacional i també la meva preferida.
La rosa blava, és per recordar un conte que he llegit fa poquet i aquest blau ajuda al matí a tenir aquell color que tots li demanem quan desperta...
beijinhos.
jaume